Het is weleens nodig om de foto’s van de Samsung Galaxy S4 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy S4 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy S4, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy S4 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-s4

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S4

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy S4 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S4 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Samsung Galaxy S4, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy S4 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy S4 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy S4. Dat gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Selecteer dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy S4 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Samsung Galaxy S4 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy S4