Het is weleens handig om de foto’s van de Samsung Galaxy S21+ te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy S21+ snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy S21+, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy S21+ kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-s21+

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S21+

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy S21+ gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S21+ begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Samsung Galaxy S21+, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy S21+ naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy S21+ zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy S21+. Eenmaal gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy S21+ op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Samsung Galaxy S21+ rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy S21+