Het is soms handig om de foto’s van de Samsung Galaxy S2 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy S2 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy S2, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy S2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-s2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy S2 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S2 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Samsung Galaxy S2, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy S2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy S2 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Samsung Galaxy S2. Eenmaal gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy S2 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Samsung Galaxy S2 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy S2