Het is af en toe nuttig om de foto’s van de Samsung Galaxy S10 plus te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy S10 plus al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy S10 plus, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy S10 plus kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-s10-plus

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S10 plus

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy S10 plus en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S10 plus begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Samsung Galaxy S10 plus, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy S10 plus naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy S10 plus zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Samsung Galaxy S10 plus. Eenmaal gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy S10 plus op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Samsung Galaxy S10 plus regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy S10 plus