Het is af en toe handig om de foto’s van de Samsung Galaxy S10 E te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy S10 E snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy S10 E, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy S10 E kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-s10-e

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S10 E

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy S10 E gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy S10 E begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Samsung Galaxy S10 E, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy S10 E naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy S10 E kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Samsung Galaxy S10 E. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy S10 E op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Samsung Galaxy S10 E rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy S10 E