Het is soms nodig om de foto’s van de Samsung Galaxy Note 10.1 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy Note 10.1 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy Note 10.1, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy Note 10.1 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-Samsung-Galaxy-Note-10.1

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Note 10.1

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy Note 10.1 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Note 10.1 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Samsung Galaxy Note 10.1, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy Note 10.1 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy Note 10.1 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy Note 10.1. Eenmaal gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy Note 10.1 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Samsung Galaxy Note 10.1 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy Note 10.1