Het is misschien nodig om de foto’s van de Samsung Galaxy J7 2017 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy J7 2017 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy J7 2017, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy J7 2017 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-j7-2017

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy J7 2017

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy J7 2017 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy J7 2017 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Samsung Galaxy J7 2017, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy J7 2017 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy J7 2017 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy J7 2017. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy J7 2017 op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Samsung Galaxy J7 2017 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy J7 2017