Het is soms handig om de foto’s van de Samsung Galaxy Core Prime te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy Core Prime snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy Core Prime, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy Core Prime kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-core-prime

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Core Prime

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy Core Prime en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Core Prime begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Samsung Galaxy Core Prime, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy Core Prime naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy Core Prime kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy Core Prime. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy Core Prime op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Samsung Galaxy Core Prime regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy Core Prime