Het is misschien nuttig om de foto’s van de Samsung Galaxy Core Plus te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy Core Plus snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy Core Plus, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy Core Plus kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-core-plus

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Core Plus

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy Core Plus gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy Core Plus gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Samsung Galaxy Core Plus, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy Core Plus naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy Core Plus kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Samsung Galaxy Core Plus. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy Core Plus op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Samsung Galaxy Core Plus regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy Core Plus