Het is af en toe nodig om de foto’s van de Samsung Galaxy A3 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy A3 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy A3, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy A3 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-a3

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy A3

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy A3 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy A3 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Samsung Galaxy A3, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy A3 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy A3 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Samsung Galaxy A3. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy A3 op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Samsung Galaxy A3 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy A3