Het is soms nuttig om de foto’s van de Samsung Galaxy A3 2017 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy A3 2017 snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy A3 2017, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy A3 2017 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-a3-2017

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy A3 2017

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy A3 2017 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy A3 2017 gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Samsung Galaxy A3 2017, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy A3 2017 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy A3 2017 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Samsung Galaxy A3 2017. Dat gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy A3 2017 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Samsung Galaxy A3 2017 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy A3 2017