Een document te kunnen printen vanaf de Blackview BL5100 Pro is ontzettend handig. En nu het mogelijk is om allerlei soorten bestanden te openen vanaf je telefoon, is het ook mogelijk om ze te printen. Bovendien is het vaak makkelijker om iets te printen vanaf je telefoon, want dan hoef je niet elke keer je computer erbij te halen. Dus in deze tutorial bekijken we hoe we kunnen printen vanaf de Blackview BL5100 Pro. Ten eerste wat de voorwaarden zijn om van zijn telefoon te kunnen printen. En vervolgens hoe we kunnen printen vanaf de Blackview BL5100 Pro.

printen-blackview-bl5100-pro

De voorwaarden om te kunnen printen vanaf de Blackview BL5100 Pro

De eerste en belangrijkste voorwaarde om een document te kunnen printen met je Blackview BL5100 Pro is een WIFI-printer. Als jouw printer geen Wifi of bluetooth heeft, kun je niet afdrukken met je telefoon. De tweede voorwaarde is dat de printer en de Blackview BL5100 Pro beide op hetzelfde Wifi-netwerk moeten zijn aangesloten. Als dit niet het geval is, sluit dan je printer aan op je Wifi-netwerk. Want het is dankzij het Wifi-netwerk dat jouw telefoon de documenten naar de printer kan sturen. Als je deze voorwaarden hebt, kun je doorgaan naar de volgende stap.

Printen met de Blackview BL5100 Pro

Om te kunnen printen vanaf de Blackview BL5100 Pro, moet je eerst naar Instellingen / Geavanceerde instellingen / Printen gaan. Zodra je daar bent, moet je op Add Service klikken. Android biedt je dan een dienst aan om te downloaden op de PlayStore. Je moet de applicatie kiezen en installeren die overeenkomt met het merk van jouw printer. Zodra de applicatie geïnstalleerd is, moet je deze activeren door de cursor AAN te zetten in het menu Afdrukken. Zodra dit gedaan is, open je een document en klik je op Printen. Je zou dan jouw printer moeten zien verschijnen in de keuzes. Klik er op en je document wordt geprint vanaf je Blackview BL5100 Pro.