Een bestand te kunnen openen en lezen op je Xiaomi Poco M5S is erg praktisch geworden. Want als je een bijlage bij een e-mail ontvangt, is het handig om deze op je Xiaomi Poco M5S te kunnen lezen. Of het nu gaat om een Pdf-bestand, een Doc-bestand of een Excel-bestand, het is mogelijk om ze te openen, te lezen en zelfs te wijzigen op je Xiaomi Poco M5S. De methode om een bestand te lezen kan verschillend zijn, afhankelijk van het formaat. Ten eerste bekijken we hoe je een Pdf-bestand op je telefoon kunt lezen. Ten tweede hoe je Word-bestanden op je Xiaomi Poco M5S kunt openen. En ten slotte hoe je een Excel-spreadsheet kunt openen.

pdf-bestanden-lezen-wijzigen-xiaomi-poco-m5s

Een Pdf-bestand openen, lezen en bewerken op Xiaomi Poco M5S

Het Pdf-formaat is een van de meest gebruikte formaten voor het delen van documenten. Het is daarom essentieel om dit type bestand met je Xiaomi Poco M5S te kunnen lezen. In principe is er al een app op je Xiaomi Poco M5S om Pdf’s te kunnen lezen. De app Google Drive is normaal gesproken standaard geïnstalleerd op de telefoon. Als je een krachtigere app wilt om je Pdf-bestanden te lezen, adviseren wij je Adobe Acrobat Reader. Als je de Pdf-documenten wilt wijzigen op je Xiaomi Poco M5S, kun je dit doen met de app Adobe Fill & Sign.

Een Doc-bestand openen en lezen op Xiaomi Poco M5S

Doc-bestanden worden gebruikt door de Word software. Dus, als je Word bestanden wilt lezen op je Xiaomi Poco M5S, kun je de app Adobe Acrobat reader gebruiken die je in het vorige hoofdstukje hebt gezien. Als je een Word-document wilt kunnen bewerken op je Xiaomi Poco M5S, moet je de Microsoft Word-app op je telefoon downloaden en installeren.

Een Excel-bestand openen en lezen op Xiaomi Poco M5S

De Excel-bestanden zijn de referentie van de spreadsheet en het is essentieel om dit type bestand te kunnen bewerken op je Xiaomi Poco M5S. Hiervoor moet je Microsoft Excel downloaden en installeren op je Xiaomi Poco M5S. Hiermee kun je de tabellen lezen en aanpassen op je telefoon.