Een bestand te kunnen openen en lezen op je Crosscall Core-X4 is erg praktisch geworden. Want als je een bijlage bij een e-mail ontvangt, is het handig om deze op je Crosscall Core-X4 te kunnen lezen. Of het nu gaat om een Pdf-bestand, een Doc-bestand of een Excel-bestand, het is mogelijk om ze te openen, te lezen en zelfs te wijzigen op je Crosscall Core-X4. De methode om een bestand te lezen kan verschillend zijn, afhankelijk van het formaat. Ten eerste bekijken we hoe je een Pdf-bestand op je telefoon kunt lezen. Ten tweede hoe je Word-bestanden op je Crosscall Core-X4 kunt openen. En ten slotte hoe je een Excel-spreadsheet kunt openen.

pdf-bestanden-lezen-wijzigen-crosscall-core-x4

Een Pdf-bestand openen, lezen en bewerken op Crosscall Core-X4

Het Pdf-formaat is een van de meest gebruikte formaten voor het delen van documenten. Het is daarom essentieel om dit type bestand met je Crosscall Core-X4 te kunnen lezen. In principe is er al een app op je Crosscall Core-X4 om Pdf’s te kunnen lezen. De app Google Drive is normaal gesproken standaard geïnstalleerd op de telefoon. Als je een krachtigere app wilt om je Pdf-bestanden te lezen, adviseren wij je Adobe Acrobat Reader. Als je de Pdf-documenten wilt wijzigen op je Crosscall Core-X4, kun je dit doen met de app Adobe Fill & Sign.

Een Doc-bestand openen en lezen op Crosscall Core-X4

Doc-bestanden worden gebruikt door de Word software. Dus, als je Word bestanden wilt lezen op je Crosscall Core-X4, kun je de app Adobe Acrobat reader gebruiken die je in het vorige hoofdstukje hebt gezien. Als je een Word-document wilt kunnen bewerken op je Crosscall Core-X4, moet je de Microsoft Word-app op je telefoon downloaden en installeren.

Een Excel-bestand openen en lezen op Crosscall Core-X4

De Excel-bestanden zijn de referentie van de spreadsheet en het is essentieel om dit type bestand te kunnen bewerken op je Crosscall Core-X4. Hiervoor moet je Microsoft Excel downloaden en installeren op je Crosscall Core-X4. Hiermee kun je de tabellen lezen en aanpassen op je telefoon.