Het doorschakelen van oproepen op Oppo Reno 10X is een zeer nuttige optie. Inderdaad, als je je in een situatie bevindt waarin je gesprekken van het ene naar het andere nummer moet doorschakelen, dan is deze tutorial iets voor jou. Of je nu oproepen wilt doorschakelen van jouw zakelijke telefoon naar je Oppo Reno 10X of eenvoudigweg oproepen wilt doorschakelen van jouw Oppo Reno 10X naar je vaste lijn, we leggen je uit hoe je dit kunt doen. Daarom bekijken we eerst hoe we de doorschakelfunctie op de Oppo Reno 10X kunnen activeren. Vervolgens hoe we de doorschakelfunctie kunnen uitschakelen. En ten slotte welke applicaties gebruikt kunnen worden voor de installatie en het beheren van de doorschakeling van oproepen.

oproepen-doorschakelen-oppo-reno-10x

Activeer de doorschakelfunctie op jouw Oppo Reno 10X

Het is vrij eenvoudig om een oproepdoorschakeling op de Oppo Reno 10X te activeren. Je moet naar het menu van de telefoon gaan. Als je daar bent, ga je naar Oproepinstellingen en vervolgens naar Meer instellingen (als deze opties niet in het telefoonmenu aanwezig zijn, vindt je ze in het menu op de pagina waar je jouw nummers kiest). Wanneer je het gevonden hebt, ga je naar het tabblad Oproepen doorschakelen. Hier kun je het type gesprek kiezen dat je wilt doorverbinden. Je hebt de keuze om video- of spraakoproepen door te schakelen. Selecteer dan Spraakoproep en je komt op de doorschakelopties. Oproepen worden standaard doorgestuurd naar je voicemail. Dus vergeet niet het nummer in te vullen voordat je iets verandert! Zodra je dit hebt gedaan, hoef je alleen nog maar de gewenste optie van doorschakeling te selecteren:

  • Altijd doorschakelen
  • Indien bezet
  • Bij geen antwoord
  • Niet bereikbaar

Zodra je de optie hebt gekozen en het nummer waar je naartoe wilt doorschakelen hebt ingevuld, wordt de oproepdoorschakeling op jouw Oppo Reno 10X geactiveerd. Je kunt het testen of het werkt.

De doorschakelfunctie uitschakelen op je Oppo Reno 10X

Als je een doorschakeling die je eerder op jouw Oppo Reno 10X hebt geconfigureerd wilt uitschakelen, is dat heel eenvoudig. Ga gewoon terug naar het menu voor oproepdoorschakeling en selecteer elke geactiveerde optie. Klik op elk geactiveerde optie en selecteer Uitzetten. Jouw gesprekken worden niet meer doorverbonden.

Gebruik een applicatie om oproepen door te schakelen op jouw Oppo Reno 10X

Zoals vaak het geval is, zijn er ook toepassingen die het mogelijk maken om oproepen door te schakelen op de Oppo Reno 10X. Als de klassieke methode niet werkt of als je meer opties wilt om jouw oproepdoorschakeling tot stand te brengen, kan het installeren van een gespecialiseerde applicatie de oplossing zijn. Toepassingen zoals :

bieden meer opties, zoals de mogelijkheid om de doorschakeling slechts gedurende een bepaalde periode te activeren. Sommige toepassingen bieden ook sms-doorschakeling, wat soms erg handig kan zijn. Dus installeer de applicatie en laat je leiden. Je kunt naar wens je favoriete opties voor oproepdoorschakeling op je Oppo Reno 10X configureren.

Als je dit artikel nuttig vond, zal je waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in onze tutorial: Foto’s overzetten van je Oppo Reno 10X naar je pc of Mac.