Het is soms handig om de foto’s van de Oppo AX7 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Oppo AX7 al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Oppo AX7, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Oppo AX7 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-oppo-ax7

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Oppo AX7

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Oppo AX7 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Oppo AX7 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Oppo AX7, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Oppo AX7 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Oppo AX7 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Oppo AX7. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Oppo AX7 op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Oppo AX7 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Oppo AX7