Het is misschien nodig om de foto’s van de OPPO A71 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van OPPO A71 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de OPPO A71, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van OPPO A71 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-oppo-a71

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van OPPO A71

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je OPPO A71 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van OPPO A71 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw OPPO A71, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van OPPO A71 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de OPPO A71 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de OPPO A71. Eenmaal gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van OPPO A71 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je OPPO A71 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je OPPO A71