Soms vergeet je het patroon dat je op jouw ZTE Axon 9 Pro hebt ingesteld. Als dat gebeurt, is de schermvergrendeling geblokkeerd, want we kunnen ons het patroon niet meer herinneren. Als jou dit overkomt, maak je geen zorgen, jouw telefoon is niet permanent geblokkeerd. Er zijn oplossingen om de ZTE Axon 9 Pro te ontgrendelen wanneer je jouw patroon bent vergeten. We zullen eerst bekijken hoe je het patroon kunt ontgrendelen met jouw Google-account, dan hoe je Android-apparaatbeheer kunt gebruiken om de ZTE Axon 9 Pro te ontgrendelen, en ten slotte hoe je de ZTE Axon 9 Pro kunt resetten als die nog steeds geblokkeerd is.

Ontgrendel-als-je-het-patroon-vergeten-bentzte-axon-9-pro

Ontgrendel het patroon van de schermvergrendeling van ZTE Axon 9 Pro met de Google-account

Als je je het patroon dat je op jouw ZTE Axon 9 Pro hebt ingesteld, nog steeds niet kunt herinneren, moet je het volgende doen. Je moet eerst 5 keer een fout patroon invoeren op je ZTE Axon 9 Pro. Dit blokkeert de ZTE Axon 9 Pro gedurende 30 seconden en onderaan het scherm zal een knop patroon vergeten moeten verschijnen. Klik op deze knop om de herstelpagina te openen. Eenmaal op deze pagina moet je naam en wachtwoord invoeren met jouw Google-account of jouw patroon-PIN . Als je de correcte inloggegevens hebt gegeven, wordt het startscherm van ZTE Axon 9 Pro ontgrendeld.

Gebruik Android Device Manager om ZTE Axon 9 Pro te ontgrendelen

Als de vorige oplossing niet werkt, kun je Apparaatbeheer gebruiken om het patroon van jouw ZTE Axon 9 Pro te ontgrendelen. Ga hiervoor naar www.google.com/android/devicemanager en log in met het Google-account waarmee jouw ZTE Axon 9 Pro ingesteld is. Als je dat gedaan hebt, klik je op Vergrendelen . Vul vervolgens een nieuw wachtwoord in om de ZTE Axon 9 Pro te ontgrendelen. Je moet dan gewoon testen om te zien of dat goed werkt.

Reset de ZTE Axon 9 Pro als je het patroon vergeten bent

Als je na de hierboven genoemde oplossingen nog steeds geen succes hebt, is er een ultieme oplossing om de ZTE Axon 9 Pro te ontgrendelen in het geval van een vergeten patroon. Deze oplossing is de ZTE Axon 9 Pro opnieuw in te stellen via een hard reset. Om dit te doen, moet je de ZTE Axon 9 Pro starten in de herstelmodus en een Factory Reset uitvoeren. Bekijk hiervoor onze tutorial hoe een ZTE Axon 9 Pro te resetten.