Soms vergeet je het patroon dat je op jouw LG G7 ThinQ hebt ingesteld. Als dat gebeurt, is de schermvergrendeling geblokkeerd, want we kunnen ons het patroon niet meer herinneren. Als jou dit overkomt, maak je geen zorgen, jouw telefoon is niet permanent geblokkeerd. Er zijn oplossingen om de LG G7 ThinQ te ontgrendelen wanneer je jouw patroon bent vergeten. We zullen eerst bekijken hoe je het patroon kunt ontgrendelen met jouw Google-account, dan hoe je Android-apparaatbeheer kunt gebruiken om de LG G7 ThinQ te ontgrendelen, en ten slotte hoe je de LG G7 ThinQ kunt resetten als die nog steeds geblokkeerd is.

Ontgrendel-als-je-het-patroon-vergeten-bentLG-G7-ThinQ

Ontgrendel het patroon van de schermvergrendeling van LG G7 ThinQ met de Google-account

Als je je het patroon dat je op jouw LG G7 ThinQ hebt ingesteld, nog steeds niet kunt herinneren, moet je het volgende doen. Je moet eerst 5 keer een fout patroon invoeren op je LG G7 ThinQ. Dit blokkeert de LG G7 ThinQ gedurende 30 seconden en onderaan het scherm zal een knop patroon vergeten moeten verschijnen. Klik op deze knop om de herstelpagina te openen. Eenmaal op deze pagina moet je naam en wachtwoord invoeren met jouw Google-account of jouw patroon-PIN . Als je de correcte inloggegevens hebt gegeven, wordt het startscherm van LG G7 ThinQ ontgrendeld.

Gebruik Android Device Manager om LG G7 ThinQ te ontgrendelen

Als de vorige oplossing niet werkt, kun je Apparaatbeheer gebruiken om het patroon van jouw LG G7 ThinQ te ontgrendelen. Ga hiervoor naar www.google.com/android/devicemanager en log in met het Google-account waarmee jouw LG G7 ThinQ ingesteld is. Als je dat gedaan hebt, klik je op Vergrendelen . Vul vervolgens een nieuw wachtwoord in om de LG G7 ThinQ te ontgrendelen. Je moet dan gewoon testen om te zien of dat goed werkt.

Reset de LG G7 ThinQ als je het patroon vergeten bent

Als je na de hierboven genoemde oplossingen nog steeds geen succes hebt, is er een ultieme oplossing om de LG G7 ThinQ te ontgrendelen in het geval van een vergeten patroon. Deze oplossing is de LG G7 ThinQ opnieuw in te stellen via een hard reset. Om dit te doen, moet je de LG G7 ThinQ starten in de herstelmodus en een Factory Reset uitvoeren. Bekijk hiervoor onze tutorial hoe een LG G7 ThinQ te resetten.