Het is soms nodig om de foto’s van de OnePlus 3T te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad iemand bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van OnePlus 3T snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de OnePlus 3T, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van OnePlus 3T kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-oneplus-3t

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van OnePlus 3T

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je OnePlus 3T en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van OnePlus 3T gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw OnePlus 3T, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van OnePlus 3T naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de OnePlus 3T zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de OnePlus 3T. Dat gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Selecteer daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van OnePlus 3T op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je OnePlus 3T regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je OnePlus 3T