Het is soms nodig om de foto’s van de Nokia Lumia 735 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Nokia Lumia 735 snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Nokia Lumia 735, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Nokia Lumia 735 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-nokia-lumia-735

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Nokia Lumia 735

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Nokia Lumia 735 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Nokia Lumia 735 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Nokia Lumia 735, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Nokia Lumia 735 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Nokia Lumia 735 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Nokia Lumia 735. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Nokia Lumia 735 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Nokia Lumia 735 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Nokia Lumia 735