Met de nieuwe telefoons zoals de LG Q7 is het nu mogelijk om naar muziek te luisteren. En zo hebben de telefoons geleidelijk aan de MP3-spelers vervangen. Het is nu inderdaad heel eenvoudig om muziek over te zetten en te beluisteren op je LG Q7. Maar het is soms een beetje ingewikkeld om de juiste methode te vinden om al je muziek over te zetten naar de LG Q7. We bekijken daarom in deze tutorial verschillende methoden om muziek op je LG Q7 te zetten. Ten eerste hoe we de muziek van een PC kunnen overzetten naar LG Q7. Ten tweede hoe je muziek overzet op je LG Q7, vanaf een Mac. En ten slotte hoe we via internet muziek op de LG Q7 kunnen versturen.

muziek-overzetten-lg-q7

Muziek overzetten van je PC naar je LG Q7

Als je een PC computer hebt, is het super eenvoudig om muziek over te zetten naar je LG Q7. Daarvoor heb je de USB-kabel nodig die je gebruikt om de LG Q7 op te laden. Met die kabel moet je de telefoon op de computer aansluiten. Wanneer je dit gedaan hebt, zal je de LG Q7 moeten zien verschijnen tussen de verwijderbare schijven. Om er toegang toe te krijgen, ga je naar deze PC van je PC. Dan moet je de muziek van je PC naar je LG Q7 kopiëren. Wel raden we je aan om een specifieke map voor je muziek te creëren, zodat je deze gemakkelijker op je LG Q7 kunt vinden. Zodra dit gedaan is, moet je een muziekspeler gebruiken om de muziek die naar je LG Q7 is overgezet af te spelen.

Hoe kun je muziek van je Mac naar je LG Q7 overzetten

Als je een Mac hebt, is de muziekoverdracht bijna hetzelfde als die op een PC. Want hier moet je ook met de USB-voedingskabel de LG Q7 op je Mac aansluiten. Zodra dit gedaan is, zou je je LG Q7 moeten zien verschijnen in Apparaten links in de Finder. Dan hoef je alleen nog maar je muziek te kopiëren in een map die je daarvoor hebt gekozen en je bent klaar. Je muziek wordt dan van je Mac naar je LG Q7 overgezet.

Hoe verstuur je een muziek via internet op je LG Q7

Als je een andere methode wilt gebruiken om muziek over te zetten naar je LG Q7, kun je het ook via internet doen. Er is software die het mogelijk maakt om inhoud te synchroniseren tussen je computer en je LG Q7. Als je deze techniek wilt gebruiken, adviseren wij Dropbox of Google Drive. Om je muziek te synchroniseren, moet je eerst een account creëren op één van deze twee apps. Dan de software op je PC of Mac installeren. En vervolgens de applicatie downloaden en installeren op je LG Q7. Zodra dit gedaan is, moet je inloggen op de applicatie en de software. Je kunt dan bestanden en muziek van je computer naar je LG Q7 sturen.