Met de nieuwe telefoons zoals de Lenovo K6 Enjoy is het nu mogelijk om naar muziek te luisteren. En zo hebben de telefoons geleidelijk aan de MP3-spelers vervangen. Het is nu inderdaad heel eenvoudig om muziek over te zetten en te beluisteren op je Lenovo K6 Enjoy. Maar het is soms een beetje ingewikkeld om de juiste methode te vinden om al je muziek over te zetten naar de Lenovo K6 Enjoy. We bekijken daarom in deze tutorial verschillende methoden om muziek op je Lenovo K6 Enjoy te zetten. Ten eerste hoe we de muziek van een PC kunnen overzetten naar Lenovo K6 Enjoy. Ten tweede hoe je muziek overzet op je Lenovo K6 Enjoy, vanaf een Mac. En ten slotte hoe we via internet muziek op de Lenovo K6 Enjoy kunnen versturen.

muziek-overzetten-Lenovo-K6-Enjoy

Muziek overzetten van je PC naar je Lenovo K6 Enjoy

Als je een PC computer hebt, is het super eenvoudig om muziek over te zetten naar je Lenovo K6 Enjoy. Daarvoor heb je de USB-kabel nodig die je gebruikt om de Lenovo K6 Enjoy op te laden. Met die kabel moet je de telefoon op de computer aansluiten. Wanneer je dit gedaan hebt, zal je de Lenovo K6 Enjoy moeten zien verschijnen tussen de verwijderbare schijven. Om er toegang toe te krijgen, ga je naar deze PC van je PC. Dan moet je de muziek van je PC naar je Lenovo K6 Enjoy kopiëren. Wel raden we je aan om een specifieke map voor je muziek te creëren, zodat je deze gemakkelijker op je Lenovo K6 Enjoy kunt vinden. Zodra dit gedaan is, moet je een muziekspeler gebruiken om de muziek die naar je Lenovo K6 Enjoy is overgezet af te spelen.

Hoe kun je muziek van je Mac naar je Lenovo K6 Enjoy overzetten

Als je een Mac hebt, is de muziekoverdracht bijna hetzelfde als die op een PC. Want hier moet je ook met de USB-voedingskabel de Lenovo K6 Enjoy op je Mac aansluiten. Zodra dit gedaan is, zou je je Lenovo K6 Enjoy moeten zien verschijnen in Apparaten links in de Finder. Dan hoef je alleen nog maar je muziek te kopiëren in een map die je daarvoor hebt gekozen en je bent klaar. Je muziek wordt dan van je Mac naar je Lenovo K6 Enjoy overgezet.

Hoe verstuur je een muziek via internet op je Lenovo K6 Enjoy

Als je een andere methode wilt gebruiken om muziek over te zetten naar je Lenovo K6 Enjoy, kun je het ook via internet doen. Er is software die het mogelijk maakt om inhoud te synchroniseren tussen je computer en je Lenovo K6 Enjoy. Als je deze techniek wilt gebruiken, adviseren wij Dropbox of Google Drive. Om je muziek te synchroniseren, moet je eerst een account creëren op één van deze twee apps. Dan de software op je PC of Mac installeren. En vervolgens de applicatie downloaden en installeren op je Lenovo K6 Enjoy. Zodra dit gedaan is, moet je inloggen op de applicatie en de software. Je kunt dan bestanden en muziek van je computer naar je Lenovo K6 Enjoy sturen.