Het is misschien nuttig om de foto’s van de Motorola edge 30 ultra te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt het type bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Motorola edge 30 ultra snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Motorola edge 30 ultra, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Motorola edge 30 ultra kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-motorola-edge-30-ultra

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Motorola edge 30 ultra

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Motorola edge 30 ultra gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Motorola edge 30 ultra begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Motorola edge 30 ultra, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Motorola edge 30 ultra naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Motorola edge 30 ultra zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Motorola edge 30 ultra. Dat gedaan, moet je het openen en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Motorola edge 30 ultra op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Motorola edge 30 ultra regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Motorola edge 30 ultra