Iedereen kan wel eens een foto via MMS op zijn HUAWEI P smart 2021 ontvangen en zou deze willen opslaan op de telefoon. Want als je de foto die je hebt ontvangen via MMS leuk vindt, zul je hem waarschijnlijk willen bewaren zodat je hem later terug kunt vinden en aan je vrienden kunt laten zien! Het blijkt echter dat het niet altijd gemakkelijk is om dit te doen. Er zijn twee manieren om het voor elkaar te krijgen en dat is wat we in dit artikel zullen behandelen. Ten eerste wat de traditionele manier is om de MMS-foto’s op te slaan. En ten tweede, de alternatieve methode wanneer de eerste niet werkt. Tot slot hebben we het over enkele apps waarmee het mogelijk is om heel gemakkelijk de MMS-foto’s op te slaan.

MMS-foto-opslaan-huawei-p-smart-2021

Foto’s als MMS-bijlagen opslaan op je HUAWEI P smart 2021

Als je de foto’s die je als MMS hebt ontvangen wilt opslaan op je HUAWEI P smart 2021, moet je naar je Berichten-app gaan. Selecteer daar de berichtenthread die de MMS bevat die je wilt opslaan. En scrol tot je de foto vindt die je wilt opslaan. Als je zover bent, houd je de foto een paar seconden ingedrukt. Deze actie zal dan een menu oproepen waarin je Save file of Save attachmentzult zien. Klik erop, selecteer de foto in de lijst als deze aan je wordt voorgesteld en valideer. Zodra dit gedaan is, wordt de foto van de MMS automatisch opgeslagen in het downloadbestand van de HUAWEI P smart 2021. Je kunt dit bestand vinden via het bestandsbeheer van de HUAWEI P smart 2021. Als je de foto vervolgens op je computer wilt zetten, bekijk dan onze tutorial hoe je foto’s van de HUAWEI P smart 2021 kunt overzetten naar de PC of Mac.

De alternatieve methode om MMS-foto’s op te slaan op de HUAWEI P smart 2021

Het kan zijn dat de eerste methode niet werkt op jouw HUAWEI P smart 2021, want het hangt af van het model van de telefoon. Dus, in tegenstelling tot de vorige, is deze methode waarschijnlijk beter voor jou. Net als bij de vorige methode moet je de foto die je wilt opslaan op de HUAWEI P smart 2021 een paar seconden ingedrukt houden. Dan verschijnt bovenaan of onderin het scherm een menubalk. Je moet dan op menu klikken en Bijlage opslaan. De foto wordt opgeslagen in het downloadbestand van de HUAWEI P smart 2021.

Gebruik een specifieke app om de MMS-foto’s op te slaan op je HUAWEI P smart 2021

Als je niet elke keer al die manipulaties wilt doen, zijn er apps die het voor je kunnen doen, zoals

waarmee het mogelijk is alle foto’s die je via MMS ontvangt automatisch op te slaan op je HUAWEI P smart 2021. Installeer de app en activeer de automatische MMS-back-up. Op deze manier worden alle MMS-foto’s opgeslagen en geordend in kleine mappen.