Het komt soms voor dat je Samsung Galaxy S8+ zichzelf uitschakelt zonder specifieke reden. Dat is natuurlijk heel irritant, want hij valt vaak op onhandige momenten uit. Wees niet ongerust , in het geval dat je Samsung Galaxy S8+ zichzelf uitschakelt, betekent nog niet dat hij kapot is. In feite zijn er vele mogelijke redenen om dit verschijnsel te verklaren. We zullen dus in dit artikel beschrijven wat de redenen kunnen zijn voor het uitvallen van Samsung Galaxy S8+ en hoe we dit in orde kunnen maken. Ten eerste zullen we kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Vervolgens zullen we zien dat het mogelijk is dat de Samsung Galaxy S8+ zichzelf uitschakelt door oververhitting. Tenslotte bekijken we de problemen met updates en Apps.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-samsung-galaxy-s8+

Samsung Galaxy S8+ schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de belangrijkste redenen hoe het komt dat de Samsung Galaxy S8+ zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf plotseling uitschakelt, is dat vaak een teken dat de batterij buiten werking is. Als je een reserve batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er applicaties om het batterijvermogen van de Samsung Galaxy S8+ te testen. Dit kan vaak voorkomen op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, kan het zijn dat het de batterij is. Als het probleem aanhoudt, ga dan naar de winkel.

De batterij van Samsung Galaxy S8+ is slecht gekalibreerd

Het gebeurt weleens dat de Samsung Galaxy S8+ zomaar uitvalt omdat de batterij slecht gekalibreerd is. Dat wil zeggen dat de telefoon denkt dat jouw batterij veel leger is dan hij eigenlijk is. De Samsung Galaxy S8+ valt dan uit omdat hij denkt dat hij geen batterij meer heeft. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je volledig de Samsung Galaxy S8+ ontladen. Haal de batterij eruit en zet hem dan weer terug. Sluit hem dan op de oplader aan en laat de Samsung Galaxy S8+ maximaal opladen. In principe zal de Samsung Galaxy S8+ zich dan niet zomaar meer uitschakelen.

Samsung Galaxy S8+ schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting is ook een van de meest voorkomende redenen waarom de Samsung Galaxy S8+ uitvalt. Inderdaad, om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De redenen voor oververhitting kunnen menigvuldig zijn en we raden je aan ons artikel oververhitting van Samsung Galaxy S8+ te lezen.

Samsung Galaxy S8+ schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dat zijn van die problemen die het uitvallen van de Samsung Galaxy S8+ zouden kunnen veroorzaken. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, kan het soms mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je zal daarom de update van je Samsung Galaxy S8+ moeten controleren. Daarvoor kun je onze gids Update van Samsung Galaxy S8+ raadplegen hoe je jouw Samsung Galaxy S8+ kunt updaten.

Een App kan Samsung Galaxy S8+ uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige Apps kunnen inderdaad bugs op de Samsung Galaxy S8+ veroorzaken en sommige juist het uitvallen van de telefoon. Als jouw Samsung Galaxy S8+ altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde applicatie gebruikt, betekent dit dus dat het probleem daar vandaan komt, en als dat het geval is, verwijder dan die App.