Het kan gebeuren dat je Samsung Galaxy S22 zichzelf zomaar uitschakelt. Dat is natuurlijk zeer irritant, want hij valt vaak op onhandige momenten uit. Wees niet ongerust , het feit dat je Samsung Galaxy S22 zichzelf uitschakelt, wil nog niet zeggen dat hij een probleem heeft. Inderdaad zijn er verschillende redenen om dit verschijnsel uit te leggen. We zullen dus in dit artikel beschrijven wat de redenen zouden kunnen zijn voor het uitvallen van Samsung Galaxy S22 en hoe we dit in orde kunnen maken. We zullen eerst kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Dan zullen we zien dat het mogelijk is dat de Samsung Galaxy S22 zichzelf uitschakelt door oververhitting. Tenslotte zullen we naar de problemen met updates en Apps kijken.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-samsung-galaxy-s22

Samsung Galaxy S22 schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de meest voorkomende redenen waarom de Samsung Galaxy S22 zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf plotseling uitschakelt, is dat vaak een teken dat de batterij buiten werking is. Als je een tweede batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er toepassingen om de batterijstatus van de Samsung Galaxy S22 te testen. Dit is een probleem wat vaak voorkomt op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, kan het zijn dat het de batterij is. Als het probleem aanhoudt, ga dan naar de winkel.

De batterij van Samsung Galaxy S22 is slecht gekalibreerd

Het gebeurt weleens dat de Samsung Galaxy S22 zonder reden uitvalt omdat de batterij niet goed gekalibreerd is. Dat wil zeggen dat de telefoon denkt dat jouw batterij veel leger is dan hij in werkelijkheid is. De Samsung Galaxy S22 valt dan uit daar hij denkt dat hij geen batterij meer heeft. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je volledig de Samsung Galaxy S22 ontladen. Verwijder de batterij en zet hem dan weer terug. Sluit hem dan op de oplader aan en laat de Samsung Galaxy S22 maximaal opladen. In principe zal de Samsung Galaxy S22 zich dan niet zomaar meer uitschakelen.

Samsung Galaxy S22 schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting kan ook een reden zijn waarom de Samsung Galaxy S22 uitvalt. Want om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De redenen voor oververhitting kunnen menigvuldig zijn en we raden je aan ons artikel oververhitting van Samsung Galaxy S22 te lezen.

Samsung Galaxy S22 schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dit is een van de bekende problemen die het uitvallen van de Samsung Galaxy S22 kunnen veroorzaken. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, zou het weleens mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je zal daarom de update van je Samsung Galaxy S22 moeten controleren. Daarvoor kun je onze gids Update van Samsung Galaxy S22 raadplegen hoe je jouw Samsung Galaxy S22 kunt updaten.

Een App kan Samsung Galaxy S22 uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige applicaties kunnen inderdaad bugs op de Samsung Galaxy S22 veroorzaken en sommige veroorzaken het uitvallen van de telefoon. Als jouw Samsung Galaxy S22 altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde applicatie gebruikt, kan daar het probleem van komen, en als dat het geval is, verwijder dan die App.