Het kan gebeuren dat je Samsung Galaxy Note 20 zichzelf zomaar uitschakelt. Dat is natuurlijk zeer vervelend, want hij valt vaak op onhandige momenten uit. Wees niet ongerust , in het geval dat je Samsung Galaxy Note 20 zichzelf uitschakelt, wil nog niet zeggen dat hij een probleem heeft. In feite zijn er verschillende redenen om dit verschijnsel uit te leggen. We zullen dus in dit artikel behandelen wat de oorzaken kunnen zijn voor het uitvallen van Samsung Galaxy Note 20 en hoe we dit kunnen corrigeren. We zullen eerst kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Dan zullen we zien dat het mogelijk is dat de Samsung Galaxy Note 20 zichzelf uitschakelt door oververhitting. Tenslotte zullen we naar de problemen met updates en Apps kijken.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-samsung-galaxy-note-20

Samsung Galaxy Note 20 schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de meest voorkomende redenen waarom de Samsung Galaxy Note 20 zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf plotseling uitschakelt, is dat vaak een teken dat de batterij defect is. Als je een tweede batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er applicaties om de batterijstatus van de Samsung Galaxy Note 20 te testen. Dit is een probleem wat vaak voorkomt op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, kan het zijn dat het de batterij is. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de winkel.

De batterij van Samsung Galaxy Note 20 is slecht gekalibreerd

Het gebeurt weleens dat de Samsung Galaxy Note 20 zomaar uitvalt omdat de batterij slecht gekalibreerd is. Dat wil zeggen dat de telefoon denkt dat jouw batterij veel leger is dan hij eigenlijk is. De Samsung Galaxy Note 20 valt dan uit omdat hij denkt dat de batterij leeg is. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je volledig de Samsung Galaxy Note 20 ontladen. Haal de batterij eruit en plaats deze terug. Sluit hem dan op de oplader aan en laat de Samsung Galaxy Note 20 maximaal opladen. In principe zal de Samsung Galaxy Note 20 zich dan niet zomaar meer uitschakelen.

Samsung Galaxy Note 20 schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting is ook een van de meest voorkomende redenen waarom de Samsung Galaxy Note 20 uitvalt. Inderdaad, om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De oorzaken voor oververhitting kunnen menigvuldig zijn en we adviseren je om ons artikel oververhitting van Samsung Galaxy Note 20 te lezen.

Samsung Galaxy Note 20 schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dit is een van de bekende problemen die het uitvallen van de Samsung Galaxy Note 20 tot gevolg kunnen hebben. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, zou het soms mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je zal daarom de update van je Samsung Galaxy Note 20 moeten controleren. Hiervoor kun je onze gids Update van Samsung Galaxy Note 20 raadplegen hoe je jouw Samsung Galaxy Note 20 kunt updaten.

Een App kan Samsung Galaxy Note 20 uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige applicaties veroorzaken inderdaad bugs op de Samsung Galaxy Note 20 en sommige veroorzaken het uitvallen van de telefoon. Als jouw Samsung Galaxy Note 20 altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde App gebruikt, kan daar het probleem van komen, en als dat zo is, verwijder dan die App.