Het kan gebeuren dat je Samsung Galaxy J7 zichzelf uitschakelt zonder reden of wat dan ook. Dat is natuurlijk heel vervelend, vooral als je net iets aan het doen bent op je telefoon. Maak je geen zorgen, in het geval dat je Samsung Galaxy J7 zichzelf uitschakelt, wil nog niet zeggen dat hij een probleem heeft. In feite zijn er vele mogelijke redenen om dit fenomeen te verklaren. We zullen dus in dit artikel behandelen wat de oorzaken kunnen zijn voor het uitvallen van Samsung Galaxy J7 en hoe we dit zouden kunnen verhelpen. Ten eerste zullen we kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Vervolgens zullen we zien dat het mogelijk is dat de Samsung Galaxy J7 zichzelf uitschakelt door oververhitting. Daarna zullen we naar de problemen met updates en Apps kijken.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-samsung-galaxy-j7

Samsung Galaxy J7 schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de meest voorkomende redenen hoe het komt dat de Samsung Galaxy J7 zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf zonder waarschuwing uitschakelt, kan dat een teken zijn dat de batterij buiten werking is. Als je een tweede batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er applicaties om de batterijstatus van de Samsung Galaxy J7 te testen. Dit kan vaak voorkomen op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, kan het zijn dat het de batterij is. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de winkel.

De batterij van Samsung Galaxy J7 is slecht gekalibreerd

Het gebeurt weleens dat de Samsung Galaxy J7 zomaar uitvalt omdat de batterij slecht gekalibreerd is. Dat wil zeggen dat de telefoon denkt dat jouw batterij veel leger is dan hij eigenlijk is. De Samsung Galaxy J7 valt dan uit daar hij denkt dat hij geen batterij meer heeft. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je volledig de Samsung Galaxy J7 ontladen. Haal de batterij eruit en zet hem dan weer terug. Sluit hem vervolgens aan op de oplader en laat de Samsung Galaxy J7 maximaal opladen. In principe zou de Samsung Galaxy J7 dan moeten ophouden zichzelf zomaar uit te schakelen.

Samsung Galaxy J7 schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting kan ook een reden zijn waarom de Samsung Galaxy J7 uitvalt. Inderdaad, om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De oorzaken voor oververhitting kunnen menigvuldig zijn en we raden je aan ons artikel oververhitting van Samsung Galaxy J7 te lezen.

Samsung Galaxy J7 schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dat zijn van die problemen die het uitvallen van de Samsung Galaxy J7 tot gevolg kunnen hebben. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, kan het weleens mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je moet daarom de update van je Samsung Galaxy J7 controleren. Daarvoor kun je onze gids Update van Samsung Galaxy J7 raadplegen hoe je jouw Samsung Galaxy J7 kunt updaten.

Een App kan Samsung Galaxy J7 uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige applicaties kunnen inderdaad bugs op de Samsung Galaxy J7 veroorzaken en sommige veroorzaken het uitvallen van de telefoon. Als jouw Samsung Galaxy J7 altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde App gebruikt, kan daar het probleem van komen, en als dat zo is, verwijder dan die App.