Het kan gebeuren dat je LG G7 ThinQ zichzelf uitschakelt zonder reden of wat dan ook. Dat is natuurlijk heel irritant, want hij valt vaak op onhandige momenten uit. Wees niet ongerust , het feit dat je LG G7 ThinQ zichzelf uitschakelt, betekent nog niet dat hij kapot is. In feite zijn er vele mogelijke redenen om dit verschijnsel uit te leggen. We zullen dus in dit artikel behandelen wat de oorzaken kunnen zijn voor het uitvallen van LG G7 ThinQ en hoe we dit kunnen corrigeren. We zullen eerst kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Vervolgens zullen we zien dat het mogelijk is dat de LG G7 ThinQ zichzelf uitschakelt door oververhitting. Daarna zullen we naar de problemen met updates en Apps kijken.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-LG-G7-ThinQ

LG G7 ThinQ schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de meest voorkomende redenen waarom de LG G7 ThinQ zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf plotseling uitschakelt, kan dat een teken zijn dat de batterij buiten werking is. Als je een tweede batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er toepassingen om het batterijvermogen van de LG G7 ThinQ te testen. Dit kan vaak voorkomen op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, kan het zijn dat het de batterij is. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de winkel.

De batterij van LG G7 ThinQ is slecht gekalibreerd

Het kan gebeuren dat de LG G7 ThinQ zomaar uitvalt omdat de batterij niet goed gekalibreerd is. Dit betekent dat de telefoon denkt dat jouw batterij veel leger is dan hij in werkelijkheid is. De LG G7 ThinQ valt dan uit omdat hij denkt dat de batterij leeg is. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je volledig de LG G7 ThinQ ontladen. Haal de batterij eruit en plaats deze terug. Sluit hem vervolgens aan op de oplader en laat de LG G7 ThinQ maximaal opladen. In principe zou de LG G7 ThinQ dan moeten ophouden zichzelf zomaar uit te schakelen.

LG G7 ThinQ schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting is ook een van de meest voorkomende redenen waardoor de LG G7 ThinQ uitvalt. Want om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De oorzaken voor oververhitting kunnen talrijk zijn en we raden je aan ons artikel oververhitting van LG G7 ThinQ te lezen.

LG G7 ThinQ schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dit is een van de bekende problemen die het uitvallen van de LG G7 ThinQ tot gevolg kunnen hebben. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, zou het soms mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je zal daarom de update van je LG G7 ThinQ moeten controleren. Daarvoor kun je onze gids Update van LG G7 ThinQ bekijken hoe je jouw LG G7 ThinQ kunt updaten.

Een App kan LG G7 ThinQ uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige applicaties veroorzaken inderdaad bugs op de LG G7 ThinQ en sommige veroorzaken het uitvallen van de telefoon. Als jouw LG G7 ThinQ altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde App gebruikt, kan daar het probleem van komen, en als dat zo is, verwijder dan die App.