Het kan gebeuren dat je Huawei Honor 6 zichzelf uitschakelt zonder reden of wat dan ook. Dat is natuurlijk heel irritant, want hij valt vaak op onhandige momenten uit. Wees niet ongerust , in het geval dat je Huawei Honor 6 zichzelf uitschakelt, betekent nog niet dat hij kapot is. In feite zijn er vele mogelijke redenen om dit verschijnsel uit te leggen. We zullen dus in dit artikel behandelen wat de redenen kunnen zijn voor het uitvallen van Huawei Honor 6 en hoe we dit in orde kunnen maken. We zullen eerst kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Dan zullen we zien dat het mogelijk is dat de Huawei Honor 6 zichzelf uitschakelt door oververhitting. Uiteindelijk zullen we naar de problemen met updates en Apps kijken.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-huawei-honor-6

Huawei Honor 6 schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de meest voorkomende redenen hoe het komt dat de Huawei Honor 6 zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf zonder waarschuwing uitschakelt, kan dat een teken zijn dat de batterij defect is. Als je een reserve batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er toepassingen om de batterijstatus van de Huawei Honor 6 te testen. Dit is een probleem wat vaak voorkomt op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, is het mogelijk dat het de batterij is. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de winkel.

De batterij van Huawei Honor 6 is slecht gekalibreerd

Het kan gebeuren dat de Huawei Honor 6 zonder reden uitvalt omdat de batterij niet goed gekalibreerd is. Dat wil zeggen dat de telefoon denkt dat jouw batterij heel wat leger is dan hij in werkelijkheid is. De Huawei Honor 6 valt dan uit omdat hij denkt dat hij geen batterij meer heeft. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je de Huawei Honor 6 helemaal ontladen. Verwijder de batterij en plaats deze terug. Sluit hem vervolgens aan op de oplader en laat de Huawei Honor 6 maximaal opladen. In principe zal de Huawei Honor 6 zich dan niet zomaar meer uitschakelen.

Huawei Honor 6 schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting is ook een van de meest voorkomende redenen waardoor de Huawei Honor 6 uitvalt. Inderdaad, om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De redenen voor oververhitting kunnen talrijk zijn en we adviseren je om ons artikel oververhitting van Huawei Honor 6 te lezen.

Huawei Honor 6 schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dit is een van de bekende problemen die het uitvallen van de Huawei Honor 6 tot gevolg kunnen hebben. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, kan het soms mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je zal daarom de update van je Huawei Honor 6 moeten controleren. Hiervoor kun je onze gids Update van Huawei Honor 6 bekijken hoe je jouw Huawei Honor 6 kunt updaten.

Een App kan Huawei Honor 6 uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige applicaties kunnen inderdaad bugs op de Huawei Honor 6 veroorzaken en sommige juist het uitvallen van de telefoon. Als jouw Huawei Honor 6 altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde applicatie gebruikt, kan daar het probleem van komen, en als dat zo is, verwijder dan die App.