Het komt soms voor dat je Honor 9 zichzelf uitschakelt zonder reden of wat dan ook. Dat is natuurlijk heel vervelend, vooral als je net iets aan het doen bent op je telefoon. Wees niet ongerust , het feit dat je Honor 9 zichzelf uitschakelt, betekent nog niet dat hij kapot is. Inderdaad zijn er verschillende redenen om dit fenomeen uit te leggen. We zullen dus in dit artikel behandelen wat de redenen zouden kunnen zijn voor het uitvallen van Honor 9 en hoe we dit zouden kunnen verhelpen. Ten eerste zullen we kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Dan zullen we zien dat het mogelijk is dat de Honor 9 zichzelf uitschakelt door oververhitting. Daarna zullen we naar de problemen met updates en Apps kijken.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-honor-9

Honor 9 schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de meest voorkomende redenen hoe het komt dat de Honor 9 zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf plotseling uitschakelt, kan dat een teken zijn dat de batterij defect is. Als je een tweede batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er applicaties om de batterijstatus van de Honor 9 te testen. Dit is een probleem wat vaak voorkomt op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, is het mogelijk dat het de batterij is. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de winkel.

De batterij van Honor 9 is slecht gekalibreerd

Het gebeurt weleens dat de Honor 9 zonder reden uitvalt omdat de batterij slecht gekalibreerd is. Dat wil zeggen dat de telefoon denkt dat jouw batterij veel leger is dan hij in werkelijkheid is. De Honor 9 valt dan uit daar hij denkt dat hij geen batterij meer heeft. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je de Honor 9 helemaal ontladen. Verwijder de batterij en plaats deze terug. Sluit hem dan op de oplader aan en laat de Honor 9 maximaal opladen. In principe zal de Honor 9 zich dan niet zomaar meer uitschakelen.

Honor 9 schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting kan ook een reden zijn waarom de Honor 9 uitvalt. Inderdaad, om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De redenen voor oververhitting kunnen talrijk zijn en we raden je aan ons artikel oververhitting van Honor 9 te lezen.

Honor 9 schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dat zijn van die problemen die het uitvallen van de Honor 9 tot gevolg kunnen hebben. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, zou het soms mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je zal daarom de update van je Honor 9 moeten controleren. Daarvoor kun je onze gids Update van Honor 9 raadplegen hoe je jouw Honor 9 kunt updaten.

Een App kan Honor 9 uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige applicaties kunnen inderdaad bugs op de Honor 9 veroorzaken en sommige veroorzaken het uitvallen van de telefoon. Als jouw Honor 9 altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde applicatie gebruikt, kan daar het probleem van komen, en als dat zo is, verwijder dan die App.