Het kan gebeuren dat je Honor 7S zichzelf zomaar uitschakelt. Dat is natuurlijk zeer vervelend, want hij valt vaak op onhandige momenten uit. Wees niet ongerust , het feit dat je Honor 7S zichzelf uitschakelt, betekent nog niet dat hij een probleem heeft. Inderdaad zijn er verschillende redenen om dit verschijnsel te verklaren. We zullen dus in dit artikel behandelen wat de redenen zouden kunnen zijn voor het uitvallen van Honor 7S en hoe we dit kunnen verhelpen. We zullen eerst kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Dan zullen we zien dat het mogelijk is dat de Honor 7S zichzelf uitschakelt door oververhitting. Uiteindelijk analyseren we de problemen met updates en Apps.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-honor-7s

Honor 7S schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de meest voorkomende redenen waarom de Honor 7S zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf zonder waarschuwing uitschakelt, is dat vaak een teken dat de batterij buiten werking is. Als je een reserve batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er toepassingen om de batterijstatus van de Honor 7S te testen. Dit kan vaak voorkomen op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, kan het zijn dat het de batterij is. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de winkel.

De batterij van Honor 7S is slecht gekalibreerd

Het kan gebeuren dat de Honor 7S zomaar uitvalt omdat de batterij niet goed gekalibreerd is. Dit betekent dat de telefoon denkt dat jouw batterij heel wat leger is dan hij eigenlijk is. De Honor 7S valt dan uit omdat hij denkt dat de batterij leeg is. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je de Honor 7S helemaal ontladen. Verwijder de batterij en zet hem dan weer terug. Sluit hem dan op de oplader aan en laat de Honor 7S maximaal opladen. In principe zal de Honor 7S zich dan niet zomaar meer uitschakelen.

Honor 7S schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting kan ook een reden zijn waarom de Honor 7S uitvalt. Want om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De redenen voor oververhitting kunnen menigvuldig zijn en we raden je aan ons artikel oververhitting van Honor 7S te lezen.

Honor 7S schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dat zijn van die problemen die het uitvallen van de Honor 7S tot gevolg kunnen hebben. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, kan het weleens mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je moet daarom de update van je Honor 7S controleren. Daarvoor kun je onze gids Update van Honor 7S raadplegen hoe je jouw Honor 7S kunt updaten.

Een App kan Honor 7S uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige Apps kunnen inderdaad bugs op de Honor 7S veroorzaken en sommige veroorzaken het uitvallen van de telefoon. Als jouw Honor 7S altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde App gebruikt, betekent dit dus dat het probleem daar vandaan komt, en als dat zo is, verwijder dan die App.