Het kan gebeuren dat je Honor 6 zichzelf uitschakelt zonder speciale reden. Dat is natuurlijk heel vervelend, vooral als je net iets aan het doen bent op je telefoon. Maak je geen zorgen, het feit dat je Honor 6 zichzelf uitschakelt, wil nog niet zeggen dat hij kapot is. In feite zijn er vele mogelijke redenen om dit verschijnsel te verklaren. We zullen dus in dit artikel behandelen wat de oorzaken kunnen zijn voor het uitvallen van Honor 6 en hoe we dit kunnen corrigeren. Ten eerste zullen we kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Vervolgens zullen we zien dat het mogelijk is dat de Honor 6 zichzelf uitschakelt door oververhitting. Tenslotte analyseren we de problemen met updates en Apps.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-honor-6

Honor 6 schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de meest voorkomende redenen hoe het komt dat de Honor 6 zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf zonder waarschuwing uitschakelt, is dat vaak een teken dat de batterij defect is. Als je een reserve batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er applicaties om de batterijstatus van de Honor 6 te testen. Dit is een probleem wat vaak voorkomt op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, is het mogelijk dat het de batterij is. Als het probleem aanhoudt, ga dan naar de winkel.

De batterij van Honor 6 is slecht gekalibreerd

Het kan gebeuren dat de Honor 6 zonder reden uitvalt omdat de batterij slecht gekalibreerd is. Dit betekent dat de telefoon denkt dat jouw batterij veel leger is dan hij eigenlijk is. De Honor 6 valt dan uit omdat hij denkt dat de batterij leeg is. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je de Honor 6 helemaal ontladen. Verwijder de batterij en zet hem dan weer terug. Sluit hem dan op de oplader aan en laat de Honor 6 maximaal opladen. In principe zou de Honor 6 dan moeten ophouden zichzelf zomaar uit te schakelen.

Honor 6 schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting kan ook een reden zijn waarom de Honor 6 uitvalt. Inderdaad, om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De oorzaken voor oververhitting kunnen talrijk zijn en we raden je aan ons artikel oververhitting van Honor 6 te lezen.

Honor 6 schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dit is een van de bekende problemen die het uitvallen van de Honor 6 kunnen veroorzaken. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, zou het weleens mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je zal daarom de update van je Honor 6 moeten controleren. Hiervoor kun je onze gids Update van Honor 6 bekijken hoe je jouw Honor 6 kunt updaten.

Een App kan Honor 6 uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige Apps veroorzaken inderdaad bugs op de Honor 6 en sommige veroorzaken het uitvallen van de telefoon. Als jouw Honor 6 altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde applicatie gebruikt, betekent dit dus dat het probleem daar vandaan komt, en als dat het geval is, verwijder dan die App.