Het komt weleens voor dat je Blackview S6 zichzelf uitschakelt zonder specifieke reden. Dat is natuurlijk zeer irritant, vooral als je net iets aan het doen bent op je telefoon. Maak je geen zorgen, in het geval dat je Blackview S6 zichzelf uitschakelt, betekent nog niet dat hij kapot is. In feite zijn er verschillende redenen om dit verschijnsel uit te leggen. We zullen dus in dit artikel behandelen wat de oorzaken zouden kunnen zijn voor het uitvallen van Blackview S6 en hoe we dit kunnen corrigeren. Ten eerste zullen we kijken naar defecte en slecht gekalibreerde batterijproblemen. Vervolgens zullen we zien dat het mogelijk is dat de Blackview S6 zichzelf uitschakelt door oververhitting. Tenslotte zullen we naar de problemen met updates en Apps kijken.

Mijn-schakelt-zichzelf-uit-Blackview-S6

Blackview S6 schakelt zichzelf uit vanwege een defecte batterij

Een van de belangrijkste redenen waarom de Blackview S6 zichzelf uitschakelt, is het batterijprobleem. Want als een telefoon zichzelf plotseling uitschakelt, kan dat een teken zijn dat de batterij defect is. Als je een reserve batterij hebt, kun je een test uitvoeren. Zo niet, dan zijn er toepassingen om de batterijstatus van de Blackview S6 te testen. Dit kan vaak voorkomen op oude batterijen. Dus als jouw telefoon nogal oud is, is het mogelijk dat het de batterij is. Als het probleem aanhoudt, ga dan naar de winkel.

De batterij van Blackview S6 is slecht gekalibreerd

Het gebeurt weleens dat de Blackview S6 zonder reden uitvalt omdat de batterij niet goed gekalibreerd is. Dat wil zeggen dat de telefoon denkt dat jouw batterij heel wat leger is dan hij in werkelijkheid is. De Blackview S6 valt dan uit omdat hij denkt dat de batterij leeg is. Dan is het tijd om de batterij te kalibreren. Daarvoor moet je de Blackview S6 helemaal ontladen. Haal de batterij eruit en plaats deze terug. Sluit hem dan op de oplader aan en laat de Blackview S6 maximaal opladen. In principe zou de Blackview S6 dan moeten ophouden zichzelf zomaar uit te schakelen.

Blackview S6 schakelt zichzelf uit door oververhitting

Oververhitting is ook een van de meest voorkomende redenen waarom de Blackview S6 uitvalt. Inderdaad, om veiligheidsredenen schakelen overhitte telefoons zichzelf uit. De oorzaken voor oververhitting kunnen menigvuldig zijn en we adviseren je om ons artikel oververhitting van Blackview S6 te lezen.

Blackview S6 schakelt zichzelf uit vanwege ongedane Android-updates

Ook dat zijn van die problemen die het uitvallen van de Blackview S6 tot gevolg kunnen hebben. Want, als jouw telefoon niet up-to-date is, kan het weleens mogelijk zijn dat hij zichzelf uitschakelt. Je moet daarom de update van je Blackview S6 controleren. Daarvoor kun je onze gids Update van Blackview S6 bekijken hoe je jouw Blackview S6 kunt updaten.

Een App kan Blackview S6 uitschakelen

Apps kunnen soms een telefoon blokkeren. Sommige Apps veroorzaken inderdaad bugs op de Blackview S6 en sommige veroorzaken het uitvallen van de telefoon. Als jouw Blackview S6 altijd zichzelf uitschakelt wanneer je dezelfde applicatie gebruikt, kan daar het probleem van komen, en als dat zo is, verwijder dan die App.