Het kan zijn dat je de camera op jouw LG Stylo 3 Plus start dat er een foutmelding kan worden weergegeven. En als de camera van je LG Stylo 3 Plus niet meer werkt, zou je helaas geen foto’s meer kunnen maken! Om dit probleem te arrangeren, hebben we bedacht de volgende stappen te beschrijven opdat de camera van je LG Stylo 3 Plus opnieuw werkt.

We zullen dus bekijken wat je moet doen zodra de camera-app op jouw LG Stylo 3 Plus één van de hieronderstaande foutmeldingen aanmeldt:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-lg-stylo-3-plus

Wat te doen als de camera van jouw LG Stylo 3 Plus niet meer werkt?

1- Start je LG Stylo 3 Plus opnieuw op

Wat je als eerste moet proberen als de LG Stylo 3 Plus-camera niet meer werkt, is het opnieuw opstarten van de telefoon. Ja, af en toe kan het komen door een eenvoudige storing. Als dit het geval is, is een kleine herstart genoeg om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, kunt je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Af en toe werkt de camera-app niet omdat deze niet is bijgewerkt. Je moet dan updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens naar Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al bijgewerkt is of nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je LG Stylo 3 Plus

Het probleem zou kunnen komen van het cachegeheugen van de camera-app van de LG Stylo 3 Plus. Om dit te verhelpen, kan het genoeg zijn de cache van de applicatie te wissen. Hiervoor moet je naar het LG Stylo 3 Plus-parametermenu/Instellingen gaan. Tik daar op Apps & meldingen en vervolgens op Alle Apps Bekijken of App-info en vervolgens op Camera. En dan Opslag en Cache wissen. Probeer vervolgens de app te herstarten.

4- Start de LG Stylo 3 Plus opnieuw in veilige modus

Als geen enkel van de hierbovenstaande stappen werkt, wil dit waarschijnlijk zeggen dat een recent geïnstalleerde app op jouw LG Stylo 3 Plus in conflict is met de camera-app. Als je wilt weten of dit het geval is, moet je de LG Stylo 3 Plus opnieuw opstarten in de veilige modus. Eenmaal opnieuw opgestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan wel werkt, wil dat zeggen dat inderdaad een recent geïnstalleerde applicatie de boosdoener is. Wij recommanderen hiervoor om de recentste apps weg te doen en vervolgens te controleren of het probleem opgelost is.