Het is af en toe nodig om de foto’s van de LG K10 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van LG K10 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de LG K10, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van LG K10 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-lg-k10

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van LG K10

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je LG K10 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van LG K10 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw LG K10, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van LG K10 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de LG K10 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de LG K10. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van LG K10 op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je LG K10 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je LG K10