Het is misschien nuttig om de foto’s van de Lenovo ZUK Z2 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Lenovo ZUK Z2 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Lenovo ZUK Z2, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Lenovo ZUK Z2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-lenovo-zuk-z2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Lenovo ZUK Z2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Lenovo ZUK Z2 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Lenovo ZUK Z2 gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Lenovo ZUK Z2, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Lenovo ZUK Z2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Lenovo ZUK Z2 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Lenovo ZUK Z2. Eenmaal gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Lenovo ZUK Z2 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Lenovo ZUK Z2 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Lenovo ZUK Z2