Het is af en toe nuttig om de foto’s van de Lenovo Yoga Tablet 2 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Lenovo Yoga Tablet 2 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Lenovo Yoga Tablet 2, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Lenovo Yoga Tablet 2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-Lenovo-Yoga-Tablet-2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Lenovo Yoga Tablet 2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Lenovo Yoga Tablet 2 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Lenovo Yoga Tablet 2 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Lenovo Yoga Tablet 2, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Lenovo Yoga Tablet 2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Lenovo Yoga Tablet 2 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Lenovo Yoga Tablet 2. Eenmaal gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Lenovo Yoga Tablet 2 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Lenovo Yoga Tablet 2 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Lenovo Yoga Tablet 2