Het is weleens nodig om de foto’s van de Lenovo Vibe B te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van Lenovo Vibe B snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Lenovo Vibe B, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Lenovo Vibe B kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-lenovo-vibe-b

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Lenovo Vibe B

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Lenovo Vibe B en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Lenovo Vibe B gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Lenovo Vibe B, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Lenovo Vibe B naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Lenovo Vibe B kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Lenovo Vibe B. Eenmaal gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Lenovo Vibe B op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Lenovo Vibe B direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Lenovo Vibe B