Het is af en toe nuttig om de foto’s van de Huawei Y7 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Huawei Y7 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Huawei Y7, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Huawei Y7 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-huawei-y7

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Huawei Y7

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Huawei Y7 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Huawei Y7 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Huawei Y7, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Huawei Y7 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Huawei Y7 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Huawei Y7. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Huawei Y7 op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Huawei Y7 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Huawei Y7