Het is wellicht weleens gebeurd dat je de camera op jouw HUAWEI Y7 2019 start dat er een foutmelding wordt weergegeven. En ja als de camera van je HUAWEI Y7 2019 niet meer werkt, kun je helaas geen foto’s meer maken! Om dit probleem te arrangeren, hebben we bedacht de volgende stappen te beschrijven opdat de camera van je HUAWEI Y7 2019 opnieuw werkt.

We zullen dus zien hoe je zou kunnen doen als de camera-app op jouw HUAWEI Y7 2019 één van de volgende foutmeldingen aanmeldt:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-huawei-y7-2019

Wat te doen als de camera van jouw HUAWEI Y7 2019 niet meer werkt?

1- Start je HUAWEI Y7 2019 opnieuw op

Wat je als eerste moet proberen als de HUAWEI Y7 2019-camera niet meer werkt, is het herstarten van de telefoon. Ja, af en toe kan het probleem komen door een eenvoudige storing. Als dit zo is , volstaat een kleine herstart om het probleem op te lossen. Als het dan nog niet werkt, kunt je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Soms werkt de camera-app niet want deze is dan niet bijgewerkt. Je zou kunnen updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens tik je op Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al bijgewerkt is of het nog steeds niet doet, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je HUAWEI Y7 2019

Het probleem zou kunnen komen van het cachegeheugen van de camera-app van de HUAWEI Y7 2019. Om dit op te lossen, kan het voldoende zijn de cache van de applicatie te wissen. Daarvoor moet je naar het HUAWEI Y7 2019-parametermenu/Instellingen gaan. Tik daar op Apps & meldingen en vervolgens op Alle Apps Bekijken of App-info en vervolgens op Camera. En dan Opslag en Cache wissen. Probeer vervolgens de app te herstarten.

4- Start de HUAWEI Y7 2019 opnieuw in veilige modus

Als geen enkel van de voorgaande stappen heeft gewerkt, wil dit waarschijnlijk zeggen dat een recent geïnstalleerde app op jouw HUAWEI Y7 2019 in conflict is met de camera-app. Als je wilt weten of dat zo is, moet je de HUAWEI Y7 2019 herstarten in de veilige modus. Eenmaal hergestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan wel werkt, betekent dit dat echt een recent geïnstalleerde applicatie de schuldige is. Vandaar dat wij je aanraden om de meest recente apps weg te doen en vervolgens te testen of het probleem opgelost is.