Het is af en toe nuttig om de foto’s van de Huawei P9 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Huawei P9 snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Huawei P9, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Huawei P9 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-huawei-p9

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Huawei P9

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Huawei P9 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Huawei P9 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Huawei P9, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Huawei P9 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Huawei P9 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Huawei P9. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Huawei P9 op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Huawei P9 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Huawei P9