Het is weleens handig om de foto’s van de HUAWEI Mate 20 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van HUAWEI Mate 20 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de HUAWEI Mate 20, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HUAWEI Mate 20 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-huawei-mate-20

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HUAWEI Mate 20

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je HUAWEI Mate 20 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HUAWEI Mate 20 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw HUAWEI Mate 20, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HUAWEI Mate 20 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HUAWEI Mate 20 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de HUAWEI Mate 20. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HUAWEI Mate 20 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je HUAWEI Mate 20 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HUAWEI Mate 20