Het is af en toe nuttig om de foto’s van de Huawei Honor 4X te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Huawei Honor 4X snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Huawei Honor 4X, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Huawei Honor 4X kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-huawei-honor-4x

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Huawei Honor 4X

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Huawei Honor 4X en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Huawei Honor 4X gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Huawei Honor 4X, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Huawei Honor 4X naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Huawei Honor 4X kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Huawei Honor 4X. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Huawei Honor 4X op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Huawei Honor 4X rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Huawei Honor 4X