Het is weleens handig om de foto’s van de HTC One M9 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van HTC One M9 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de HTC One M9, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HTC One M9 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-htc-one-m9

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HTC One M9

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je HTC One M9 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HTC One M9 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw HTC One M9, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HTC One M9 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HTC One M9 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de HTC One M9. Eenmaal gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HTC One M9 op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je HTC One M9 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HTC One M9