Het is soms handig om de foto’s van de HTC One A9 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite het type bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van HTC One A9 snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de HTC One A9, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HTC One A9 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-htc-one-a9

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HTC One A9

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je HTC One A9 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HTC One A9 gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw HTC One A9, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HTC One A9 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HTC One A9 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de HTC One A9. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HTC One A9 op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je HTC One A9 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HTC One A9