Het is weleens nuttig om de foto’s van de HTC Desire C te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van HTC Desire C al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de HTC Desire C, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HTC Desire C kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-htc-desire-c

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HTC Desire C

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je HTC Desire C gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HTC Desire C gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw HTC Desire C, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HTC Desire C naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HTC Desire C kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de HTC Desire C. Eenmaal gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HTC Desire C op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je HTC Desire C direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HTC Desire C