Het is misschien handig om de foto’s van de HTC Desire 10 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van HTC Desire 10 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de HTC Desire 10, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HTC Desire 10 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-htc-desire-10

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HTC Desire 10

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je HTC Desire 10 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HTC Desire 10 gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw HTC Desire 10, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HTC Desire 10 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HTC Desire 10 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de HTC Desire 10. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga dan naar AFBEELDINGEN. Selecteer vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HTC Desire 10 op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je HTC Desire 10 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HTC Desire 10