Het kan gebeuren zodra je de camera op jouw Honor View 10 start dat er een foutmelding wordt weergegeven. En ja als de camera van je Honor View 10 niet meer werkt, zou je helaas geen foto’s meer kunnen maken! Om dit probleem op te lossen, hebben we besloten de volgende stappen te beschrijven zodat de camera van je Honor View 10 opnieuw werkt.

We zullen dus bekijken hoe je moet doen zodra de camera-app op jouw Honor View 10 één van de hieronderstaande foutmeldingen laat zien:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-Honor-View-10

Wat te doen als de camera van jouw Honor View 10 niet meer werkt?

1- Start je Honor View 10 opnieuw op

Het eerste wat je kan doen als de Honor View 10-camera niet meer werkt, is het opnieuw opstarten van de telefoon. Inderdaad, soms kan het probleem komen door een eenvoudige storing. Als dit het geval is, volstaat een kleine herstart om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, kunt je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Af en toe werkt de camera-app niet omdat deze niet is bijgewerkt. Je moet dan updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens naar Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al bijgewerkt is of het nog steeds niet doet, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Honor View 10

Ook kan het probleem komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Honor View 10. Om dit op te lossen, kan het voldoende zijn de cache van de applicatie te wissen. Om dat te doen, moet je naar het Honor View 10-parametermenu/Instellingen gaan. Klik daar op Apps & meldingen en dan op Alle Apps Bekijken of App-info en vervolgens op Camera. Ga dan naar Opslag en Cache wissen. Probeer vervolgens de app te herstarten.

4- Start de Honor View 10 opnieuw in veilige modus

Als geen enkel van de voorgaande stappen werkt, zou het kunnen dat een nieuw geïnstalleerde app op jouw Honor View 10 in conflict is gekomen met de camera-app. Als je zou willen weten of dit het geval is, moet je de Honor View 10 opnieuw opstarten in de veilige modus. Eenmaal opnieuw opgestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan goed werkt, wil dat zeggen dat echt een nieuw geïnstalleerde applicatie de boosdoener is. Wij recommanderen hiervoor om de meest recente apps weg te doen en dan te testen of het probleem opgelost is.